Tallennusjärjestelmä rajalliseen it-ympäristöön

D-Linkiltä on tullut markkinoille uusi tallennusjärjestelmä pk-yrityksille. Valmistaja tähtää ShareCenter Pro 1100:lla yrityksille, joiden it-resurssit ovat rajalliset.

ShareCenter Pro 1100 (DNS 1100-04) on suunniteltu pienikokoisten yritysten yhä kasvaviin tallennustarpeisiin. Se sisältää neljä SATA-kiintolevypaikkaa, ja sen tallennuskapasiteetti on maksimissaan 12 teratavua.

D-Linkin uusi tallennusratkaisu on iSCSI-teknologialla varustettu niin sanottu all-in-one -kokonaisuus, johon tallennettuja tiedostoja voidaan käyttää joko lähiverkossa tai Internetin kautta ftp- ja web-käyttöliittymällä. ShareCenter Pro 1100 sisältää muun muassa Backup Snapshot -replikoinnin ja tiedostojen salauksen. D-Linkin mukaan vastaavia ominaisuuksia on aiemmin nähty vain raskaan sarjan yritysjärjestelmissä.

“Tietomäärien runsas kasvu on vaikuttanut kaikkiin yrityksiin, mutta rajalliset it-resurssit tekevät tallennusjärjestelmien ylläpidosta ja varmuuskopioinnista haastavaa. Pienet yritykset kaipaavat nopeasti käyttöön otettavia ja helppokäyttöisiä ratkaisuja. ShareCenter Pro poistaa haasteet tietojen varastoinnista, ja yritykset voivat keskittyä liiketoimintansa kehittämiseen, sanoo D-Linkin tuotepäällikkö Magnus Cederäng.

ShareCenter Pro 1100:n ohjehinta on 439 euroa (alv. 0 %). Laite on  saatavilla jälleenmyyjiltä.

 

Leave a Reply