Stonesoftin Next Generation Firewall -ratkaisu julkaistaan Interoute CloudStoressa

Stonesoftin Next Generation Firewall -ratkaisu julkaistaan Interoute CloudStoressa

Yritystason turvallisuus, skaalautuvuus ja hallittavuus sekä Interouten Virtual Data Centre -ratkaisu ja sen Euroopan kattava verkko integroituna

stonesoft

Stonesoft, joka on johtava integroitujen verkon tietoturvaratkaisujen toimittaja, on ilmoittanut julkaisevansa Next Generation Firewall (NGFW) -ratkaisunsa Interoute CloudStore -sovelluskaupassa. Stonesoftin NGFW-ratkaisu toimii Interouten IaaS-pohjaisessa (Infrastructure as a Service) Virtual Data Centre -ratkaisussa ja se antaa edullisen ja helpon yritystason tietoturvaratkaisun yritysten käyttöön niiden isännöidyissä sovelluksissa ja palveluissa.

Interouten Virtual Data Centre voidaan skaalata paljon perinteisiä fyysisiä alustoja nopeammin, ja joustavuutensa ansiosta se voidaan myydä joko yksityisenä tai julkisena pilvenä. Interoute CloudStore on verkkokauppa, josta yritykset voivat ostaa testattuja ja Interouten Virtual Data Centre -ratkaisuissa käytettäväksi hyväksyttyjä sovelluksia. Tämän ansiosta yritykset voivat tarjota ja hallita tietotekniikka- ja tallennusinfrastruktuuria tarpeen mukaan käyttäen Pay-as-You-Go-mallia. Lisäksi käyttäjät voivat valita kaupungin omien tietojensa ylläpitoa ja tallennusta varten, mikä auttaa yrityksiä noudattamaan Euroopan tiukkoja tietosuojamääräyksiä. He voivat myös siirtää tietoja ja sovelluksia maksutta viidessä eri maassa sijaitsevien virtuaalisten datakeskusten välillä Interouten verkossa.

Stonesoftin aluejohtaja Ash Patel kertoo: ”Olemme iloisia, että meidät valittiin Interouten palomuuri- ja IPS-tietoturvakumppaniksi. Lisäksi olemme tyytyväisiä, kun voimme julkaista Next Generation Firewall -ratkaisumme Interouten Virtual Data Centre -ratkaisussa. Ratkaisu tarjoaa nykypäivän yrityksille vertaansa vailla olevan tietoturvan, käytettävyyden ja hallittavuuden. Lisäksi se antaa asiakkaille heidän tarvitsemansa skaalautuvuuden ja joustavuuden, jotta he voivat toimittaa omia palvelujaan tehokkaasti. Odotamme innolla pitkäaikaisen ja onnistuneen kumppanuuden rakentamista Interouten kanssa.”

Interouten teknologiajohtaja Matthew Finnie lisää: ”Organisaatioiden suojaamisesta verkkouhkia vastaan on tullut erittäin tärkeää jokapäiväisen liiketoiminnan kannalta. Teemme tästä pitkälle kehitetystä tietoturvaohjelmistosta tarpeiden mukaan helposti myytävän ja uskomattoman nopeasti käyttöönotettavan, kun yhdistämme Stonesoftin Next Generation Firewall -ratkaisun ja Interoute Virtual Data Centre -ratkaisun, joka on saatavilla Interoute CloudStoresta.”

——————————————————-

Mediayhteystiedot

Rajinder Kaur Khakh / Chris Cowan

Harvard PR

0207 861 2800

stonesoft@harvard.co.uk

Tietoja Stonesoft Oyj:stä

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia, dynaamisia, asiakaslähtöisiä verkon tietoturvaratkaisuja, jotka suojaavat tietojen kulkua ja yksinkertaistavat tietoturvan hallintaa. Stonesoft palvelee yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioita, jota tarvitsevat korkeaa käytettävyyttä, helppoa hallittavuutta, dynaamista tietoturvaa, elintärkeiden digitaalisten resurssien suojaamista ja liiketoiminnan jatkuvuutta nykypäivän nopeasti kehittyviä verkkouhkia vastaan. Stonesoft johtaa kehittyneiden verkkouhkien ja vaikeasti havaittavissa olevien, kohdennetuissa verkkohyökkäyksissä käytettyjen kehittyneiden evaasiotekniikkojen (Advanced Evasion Techniques, AET) tutkimusta.

Yhtiön tuotevalikoima perustuu yhteen yhtenäiseen Security Engine -ohjelmistoalustaan, joka on Stonesoftin uuden sukupolven palomuurien, tunkeutumisten ja evaasioiden estojärjestelmien sekä SSL VPN -ratkaisujen takana oleva voima. Security Enginen taustajärjestelmää on tuettu Stonesoft-hallintakeskuksen edustajärjestelmällä, mikä mahdollistaa koko verkon tehokkaan hallinnan ja antaa erinomaisia tilannekatsauksia sekä säästää käyttökustannuksissa.

Stonesoftin asiakaskunta kattaa yli 6 500 keskisuurta ja suurta organisaatiota useilla eri aloilla ja maantieteellisillä markkina-alueilla. Stonesoftilla on alan korkein asiakkaiden säilyttämisprosentti matalien kokonaiskustannusten, joustavan lisensointimallin ja kokonaisuudessaan erinomaisen asiakaspalvelunsa ansiosta. Vuonna 1990 perustetun yhtiön maine on laajalti tunnustettu ja uraauurtava sertifioijien, alan analyytikkojen ja vaativien asiakkaiden keskuudessa. Stonesoftin pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lisätietoja saat osoitteesta www.stonesoft.com.

Tietoja Interoutesta

Interoute Communications Ltd on Euroopan suurimman pilvipalvelualustan omistava operaattori. Alusta kattaa yli 60 000 km ns. kirkasta kuitua, 10 tietojen ylläpitokeskusta ja 31 konesalia, joista on yhteydet 140:een kolmannen osapuolen datakeskukseen eri puolilla Eurooppaa. Interouten täyden palvelun Unified ICT -alustaa käyttävät monet kansainväliset yritykset, kaikki Euroopan johtavat operaattorit, suurimmat pohjoisamerikkalaiset ja itä- ja eteläaasialaiset teleoperaattorit sekä julkishallinto ja yliopistot eri puolilla maailmaa. Näille organisaatioille Interoute on ihanteellinen kumppani tietotekniikka-, yhteys- ja viestintäpalvelujen toimittajana sekä uusien palvelujen kehittäjänä. Interouten Unified ICT -strategia kiinnostaa erityisesti niitä yrityksiä, jotka etsivät skaalautuvaa, varmaa ja rajoittamatonta alustaa ääni-, kuva-, tietotekniikka- ja datapalveluilleen. Interouten palveluita käyttävät myös sellaiset palveluntarjoajat, jotka tarvitsevat suurkapasiteettisia kansainvälisiä tiedonsiirtopalveluja ja infrastruktuuria. Interoute on vakiintunut toimija Manner-Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Dubaissa. Lisäksi yritys omistaa ja operoi lukuisia kaupunkiverkkoja Euroopan merkittävimmissä liiketoimintakeskuksissa. www.interoute.com

 

Interoute omistaa Euroopan suurimman seuraavan sukupolven verkon, joka kattaa Euroopan Unionin aina Lontoosta Varsovaan ja Tukholmasta Sisiliaan sekä jatkuu unionin rajojen yli maanosan kasvaville markkinoille, kuten Turkkiin. Euroopan rajoilla on yhdeksän merikaapelin maihinnousupaikkaa. Lännessä verkko yhdistyy Pohjois-Amerikan suurimpaan tietoliikenneverkkoon. Idässä verkko yhdistää Lähi-idän Eurooppaan Dubain kautta. Etelässä koko Afrikka Kapkaupungista Tunisiin on yhdistetty Eurooppaan Interouten kautta.

Palvelemme asiakkaita Euroopan unionin 15 suurimmalla kielellä. Käytettävissämme on 60 000 kilometriä kuitua, 21 suurkaupunkiverkkoa, 8 tietokeskusta ja 32 konesalikeskusta sekä paikallista toimintaa Euroopan 26 suurimmassa kaupungissa.

Interoute tarjoaa tietotekniikkapalveluille yhtä yksittäistä alustaa, jota kutsumme nimellä Unified ICT. Liitettävyys-, viestintä- ja tietotekniikkapalvelut on yhdistetty samaan infrastruktuuriin, mikä vähentää kustannuksia ja optimoi turvallisuuden, suorituskyvyn ja tehokkuuden.

Tuloksena Interoute on merkittävässä asemassa Euroopan digitaalisessa toimitusketjussa. Yritys palvelee kaikkia johtavia operaattoreita sekä antaa päivittäin verkkonsa kautta yritysasiakkaille mahdollisuuden suorittaa sähköisiä liiketoimia yli 1 miljardin euron edestä. Interoutea pidetään yleisesti Euroopan johtavana kaistanleveys- ja tiedonsiirtopalveluiden¹ tarjoajana, ja yritys tekee yhä enemmän työtä pilvipalveluiden käytön mahdollistamiseksi Euroopassa.

Leave a Reply