Soneralta ZTE:n Android-tabletti ja –puhelin joulumarkkinoille

Sonera ilmoittaa että yhtiö aloittaa ZTE:n Blade-älypuhelimen ja Light-tabletin myynnin joulumarkkinoilla.

ZTE:n uusi Blade-älypuhelin käyttää Android 2.1 -käyttöjärjestelmää ja tarjoaa käyttäjilleen pelejä ja sovelluksia Android Marketin kautta. 
Bladessa on 3.5 tuuman kapasitiivinen monikosketusnäyttö. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa satelliittipaikannus (GPS), sisäänrakennettu 3.2 megapikselin kamera sekä FM-radio. Laitteen mukana tulee 2 Gt:n muistikortti.
ZTE Light on Soneran mukaan edullinen Android-tabletti. Laite tukee sekä langattomia verkkoja (wlan) että 3G-yhteyksiä. Myös ZTE lightillä voidaan hyödyntää Android Marketin laajaa peli- ja sovellusvalikoimaa. Kevyt seitsemän tuuman kosketusnäytöllä varustettu laite painaa noin 500 grammaa akkuineen ja siinä on kahden megapikselin kamera laitteen takapuolella. Laite tukee satelliittipaikannusta (GPS) ja siinä on FM-radio. Sillä voi soittaa myös äänipuheluita. Laitteen mukana tulee 8Gt:n muistikortti.
”ZTE:n Android-laitteet Light ja ZTE Blade täydentävät sopivasti joulumarkkinoiden alla kasvavaa tabletti- ja älypuhelinvalikoimaamme. Hinnaltaan kaikkien kuluttajien ulottuvilla olevat laitteet ovat helppokäyttöisiä ja valmistettu laadukkaista komponenteista. Android-sovellusten ja nopean verkkomme ansiosta asiakkaillemme on tarjolla viihdettä, tietoa ja monipuolisia elämyksiä uudenlaisilla päätelaitteilla,” sanoo myyntijohtaja Juha Koivuniemi Soneran mobiilipalveluista.
ZTE Light tulee Suomessa myyntiin Soneran yksinoikeudella. Laitteiden kuukausihinnat kahden vuoden sopimuksellaa ovat ZTE Blade neljä euroa ja ZTE Light 10 euroa.
Tuotteiden myynti käynnistyy Soneran mukaan marras- joulukuun vaihteessa.

Leave a Reply