SF Anytime -elokuvavuokraamo LG:n vastaanottimiin

LG Electronics tuo laajakaistalla varustettuihin televisiovastaanottimiinsa nyt myös laadukasta sisältöä, kun Pohjoismaiden johtavan elokuvastudio SF:n Anytime-palvelu avautuu suoraan LG:n televisioihin.

Elokuvien vuokraaminen kaukosäätimen avulla kotisohvalta käsin, ilman televisiokanavien tai operaattorien välikäsiä, onnistuu LG:n ja SF Anytimen yhteistyön myötä kaikissa Pohjoismaissa ja on osa LG:n alati laajenevaa äly-TV -palvelutarjontaa. LG:n monipuolisia älypalveluja käytetään television oman Netcast-käyttöliittymän kautta.

 

SF Anytimen elokuvakirjastossa on listattuna tuhansia elokuvia, joita käyttäjä voi selata suoraan oman televisionsa kautta. Elokuvapalvelun käyttö toimii erityisen hyvin LG:n Magic Motion -kaukosäätimen kanssa ja filmien vuokraus tai osto on palvelun avulla helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Yhteistyön myötä käyttäjän ei tarvitse enää yhdistellä johtoja television ja tietokoneen välillä, eikä solmia erillisiä operaattori- tai maksukanavasopimuksia.

 

SF Anytimen elokuvapalvelu avautuu LG:n televisioihin 25.lokakuuta. Palvelu asennetaan valmiiksi kaikkiin uusiin LG:n televisioihin ja asiakkaat, joilla jo on internet-yhteydellä varustettu LG:n televisio, saavat SF-Anytime -palvelun päivittämällä oman televisionsa Netcast-toiminnon internetin kautta..

 

LG:n yhteistyö SF Anytimen kanssa on osa LG:n suurinvestointia älykkäisiin, verkkoyhteydellä varustettuihin televisioihin. LG:n käyttäjäystävällisellä Netcast-käyttöliittymällä ja nettiyhteydellä varustetuilla televisioilla on helppoa katsoa sisältöä perinteisen tv-ohjelmiston lisäksi myös internetistä. Käyttäjät voivat jo katsoa videoita YouTubesta, valokuvia Picasasta tai vaikka tarkistaa viikonlopun säätiedot AccuWeatherista.

 

 

SF AnytimeSF Anytime on elokuvapalvelu, josta asiakkaat voivat vuokrata tuhansia suosituimpia elokuvia kaukosäätimellä suoraan televisioonsa. Voit valita haluamasi elokuvan suoraan olohuoneestasi, elokuvatarjonta on loputon, eikä sinun tarvitse enää muistaa palauttaa vuokraamiasi elokuvia takaisin videovuokraamoon. Kun käytät palvelua ensimmäisen kerran, sinun tarvitsee vain rekisteröityä asiakkaaksi internetissä. Tällä hetkellä palvelu on saatavilla Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. SF Anytime on SF Cineman tytäryhtiö Bonnier Groupissa. Lisää tietoa löydät seuraavasta osoitteesta: www.sfanytime.com.

 

Leave a Reply