Samsungilta kovaa ja pitkää käyttöä kestävä puhelin

Samsung Xcover on matkapuhelin, jonka akku kestää valmiustilassa jopa 67 vuorokautta. Kovaan käyttöön tarkoitettu puhelin kestää iskuja, pölyä ja on myös roiskevesisuojattu.

– Tällä puhelimella voi puhua vaikka koko päivän putkeen ilman, että tarvitsee akusta huolehtia, Samsungin matkapuhelimien Suomen myyntipäällikkö Mika Engblom sanoo.

Xcoverin akku kestää jopa 1600 tuntia valmiustilassa, mikä on kolme kertaa enemmän kuin vastaavien puhelinmallien keskimääräinen akunkesto. Puhelimessa riittää virtaa valmiustilassa siis jopa 67 vuorokautta tai toisella tavalla laskien, jopa 200 kahdeksan tunnin työpäivää. Puhelin sopii erinomaisesti puheliaalle, sillä yhdellä akun latauksella voi puhua jopa 22 tuntia.

– Työssä ja vapaalla on mukavaa, ettei tarvitse koko ajan kytätä akun palkkeja. Xcoverissa on ainutlaatuisen pitkä akunkesto, mutta myös monia muita käteviä ominaisuuksia, jotka takuulla erottavat sen kilpailijoista, Engblom lupaa.

Hyväksytty kovaan menoon

Ulkoasultaan kovanaama noudattaa edeltäjiensä B2100 ja B2700 muotokieltä hyvällä käsituntumallaan ja pyöristetyillä muodoillaan. Näppäimistön käsittely onnistuu vaikka hanskat käsissä.

Xcover on saanut IP54-suojausluokituksen. Se on kansainvälinen standardi, joka kertoo tuotteen kosteuden, pölyn ja roiskeveden sietokyvystä. Puhelin kestää tutkitusti pudotuksen betonilattialle vahingoittumatta.

Xcover soveltuu erinomaisesti puhelinneuvotteluihin meluisassakin ympäristössä, sillä siinä on ääntä vahvistava kaiutinominaisuus. Puhelimessa on myös kamera, videokuvausmahdollisuus muistikortille ja tiedostojen siirtomahdollisuus bluetoothin tai usb-liitännän avulla.

Pimeässä apua saa puhelimen taskulampusta, joka käynnistyy, kun painaa taskulamppunäppäintä muutaman sekunnin. Puhelimella voi kuunnella fm-radiota, ja siinä on myös musiikkisoitin.

FaktaSamsung Xcover (E2370) on saanut IP54-suojausluokituksen. Se on gsm-matkapuhelin, jossa on 2000 mAhi:n akku, jonka valmiusaika on jopa 1600 tuntia ja puheaika jopa 22 tuntia. Vga-kamera, taskulamppu, fm-radio, musiikkisoitin, bluetooth.

 

Koko: 112x49x19 millimetriä, 115 grammaa. Viiden megatavun sisäinen muisti ja paikka enintään kahden gigatavun ulkoiselle muistikortille. Saatavana mustana ja punaisena. Markkinoilla heinäkuussa. Suositushinta: 99 euroa.

 

Leave a Reply