Logitechilta tuoteperhe Windows 8 -käyttöjärjestelmälle

Oheislaitevalmistaja Logitech ilmoittaa, että yhtiö tuo markkinoille Windows 8 -käyttöjärjestelmän uusia ominaisuuksia tukevan tuoteperheen.

Erilaiset kosketus-, hipaisu- ja pyyhkäisytoiminnot ovat älypuhelimissa ja tablettilaitteissa arkipäivää. Nyt nämä toiminnot tulevat myös tietokoneille Windows 8 -käyttöjärjestelmän myötä. Logitechin mukaan sen uudet hiiret ja ohjauslevy tuovat kosketusohjauksen kirjaimellisesti käden ulottuville.

Iso ja sileä lasipintainen Logitech T650 -ohjauslevy tukee Windows 8:n hyödyntämiä eleitä ja nopeuttaa käyttöä tilavan käyttöalansa myötä. Sormiohjauksella voidaan ohjata, klikata ja vierittää hiiren tapaan vain sormia liikuttamalla. Tarkentaminen nipistämällä, ohjelmien vaihto eleillä ja alkuvalikkoon palauttava kolmen sormen pyyhkäisy ovat kaikki mukana muiden eletoimintojen ohella.

Lasipinta toimii yhtenä isona ohjauslevynä, jolla käyttöjärjestelmää ja ohjelmia voidaan hallita helposti ja vaistonvaraisesti. Ohjauslevyllä voidaan myös suorittaa perinteiset vasemman- ja oikeanpuoliset hiirenpainallukset missä osassa alustaa tahansa.

Logitech T620 on matalaprofiilinen kosketushiiri, jonka pinta toimii ohjauslevyn lailla eleohjauksessa. Erilaiset pyyhkäisyt, nipistys- ja hipaisutoiminnot sujuvat tinkimättä normaalista hiiriohjauksesta. Niin ikään perinteiset oikean- ja vasemmanpuoleiset painallukset sekä hiiren vieritystoiminto sujuvat ongelmitta luontaisen ohjattavuuden ansiosta.

Logitechin mukaan langaton sileäpintainen hiiri on myös muotoilunsa ansiosta mukava käyttää kummalla kädellä tahansa. Se on myös tyylikäs ja toimintavarma ratkaisu korkeatasoisen optisen sensorinsa ansiosta, joka toimii lähes kaikilla erilaisilla alustoilla.

Logitech Zone Touch Mouse T400

Logitech T400 -kosketushiiri tarjoaa perinteistä hiirtä monipuolisempaa hallintaa ja ohjattavuutta. Sen lasipintainen kosketusalusta sopii erinomaisesti sekä pysty- että sivuttaisvieritykseen. Lisäksi kosketusalustan etuosaa painamalla hiiri palauttaa käyttäjän Windows 8:n aloitusruudulle. Kumipinnoitettu T400 takaa mukavan ja tukevan otteen hiirestä. Langaton hiiri on myös vähävirtainen ratkaisu ja toimii täysillä paristoilla jopa 18 kuukautta.

Kaikki uutuudet käyttävät Logitechin langatonta Unifying-teknologiaa. Sen ansiosta yhteen usb-vastaanottimeen voidaan liittää jopa kuusi eri Unifying-laitetta. Logitech T650 lataa akkujaan usb-liitännän kautta ja se toimii yhdellä latauksella jopa kuukauden. Logitech T620 ja T400 käyttävät paristoja, jotka kestävät jopa 6 ja 18 kuukautta kerrallaan.

Useimpia Logitech-tuotteita voidaan käyttää Windows 8 -käyttöjärjestelmän kanssa. Täydellinen lista Windows 8 -yhteensopivista tuotteista löytyy osoitteesta www.logitech.com/Win8-compatibility.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 ja Logitech Zone Touch Mouse T400 tulevat myyntiin lokakuun aikana 79, 69 ja 49 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

– ITNyt

 

Leave a Reply