Logitech vähentää johtorumbaa langattomilla kuulokemikrofoneilla

Oheislaitteiden valmistaja Logitech tuo markkinoille langattomia kuulokemikrofoneja, jotka tuovat liikkumisen vapautta äänentoistoon langattomalla tekniikalla.

Käytettiinpä langattomia kuulokkeita sitten tietokoneella, älypuhelimella tai tablettilaitteella, johdot eivät ole käyttömukavuutta häiritsemässä.

Logitechin mukaan langattomat kuulokemikrofonit sopivatkin yhtäältä niin pelaamiseen, musiikin kuunteluun kuin internet-puheluihinkin.

”Nämä kuulokemikrofonit on suunnattu erityisesti sellaisille kuluttajille, jotka eivät ole halunneet tinkiä äänentoistosta langattomuuden vuoksi”, sanoo Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss.
”Nyt tarkka ja selkeä erottuvuus sekä langaton käytettävyys yhdistyvät samoissa kuulokkeissa laadusta tinkimättä.”

Logitech Wireless Headset H600
Logitech Wireless Headset H600 tuo langattomat kuuntelu- ja puheominaisuudet pc-tietokoneille kätevän minivastaanottimen myötä. Vastaanotin liitetään tietokoneen usb-porttiin, eikä muuta tarvita.

Kuulokkeiden stereoääni kaiutinelementtien ansiosta. Mikrofonin ääni säilyy selkeänä meluvaimennustekniikan ansiosta. Langaton yhteys toimii jopa 10 metrin päästä ja ladattavissa akuissa riittää virtaa jopa kuuden tunnin yhtäjaksoiseen käyttöön.

Logitech H600 -kuulokkeissa on säädettävä pääpanta. Ne voidaan myös taittaa kasaan aurinkolasien tapaan säilytystä ja kuljettamista varten.

Logitech Wireless Headset H800
Logitech Wireless Headset H800 on langaton Bluetooth-kuulokemikrofoni, joka sopii käytettäväksi niin pc-tietokoneiden, tablettilaitteiden kuin älypuhelintenkin kanssa. Kuulokkeissa on sisäänrakennettu taajuuskorjain, ja mikrofonin ääni on selkeä taustamelun vaimennuksen ansiosta.

Logitech H800 toimii langattomasti jopa 10 metrin etäisyydeltä. Kuulokemikrofoni voidaan liittää pc-tietokoneisiin minivastaanottimella tai yhdistää muihin Bluetooth-laitteisiin ilman erillistä vastaanotinta. Kuulokkeiden ladattavat akut takaavat jopa kuuden tunnin yhtäjaksoisen käytön.

Kuulokkeiden pehmeät korvakupit ja pehmustettu pääpanta takaavat miellyttävän käytön. Kuulokkeet voidaan myös helposti taittaa pieneen tilaan säilyttämistä tai kuljettamista varten.

Logitech Wireless Headset H600 ja Logitech Wireless Headset H800 tulevat saataville vielä tämän kuun puolella 59 ja 99 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

 

Leave a Reply