Langaton kosketeltava ohjauslevy kesyttää tietokoneen

Oheislaitteiden valmistaja Logitech on julkistanut uuden tavan käyttää, hallita ja ohjata tietokonetta. Yhtiön Wireless Touchpad on langaton ohjauslevy, jolla tietokoneen käyttö sujuu vain sormia käyttämällä.

Valmistajan mukaan ohjauslevyä käytetään erilaisin kosketuksin, hipaisuin ja pyyhkäisyin, joten sen käyttö on luonnollista ja helppo omaksua.

Ison kosketusalan ansiosta ohjaus sujuu myös isokätiseltäkin käyttäjältä. Logitech Wireless Touchpadin langattomuuden takia ohjauslevy ei takerru johtoihin. Laitteen usb-porttiin liitettävään Logitech Unifying -vastaanottimeen voidaan lisätä myös muita langattomia Logitech-laitteita.

”Logitech Wireless Touchpad on täydellinen oheislaite ihmisille, jotka haluavat selata nettiä helposti ja luonnollisella tavalla”, täydentää Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss.
”Helposti opittavien eleiden ja pyyhkäisyjen ansiosta sivujen selailu on entistä mukavampaa.”
Erilaisia pyyhkäisytapoja
Logitech Wireless Touchpad hyödyntää erilaisia pyyhkäisytekniikoita laitteen eri tarkoituksiin. Riippuen siitä, monellako sormella ohjauslevyä pyyhkäistään, sillä voidaan liikkua niin eri sivustojen, alasivujen kuin eri sovellustenkin välillä.
Alhaisen virrankulutuksen myötä ohjauslevy toimii jopa neljä kuukautta samoilla paristoilla. Laitteessa on myös merkkivalo, joka varoittaa paristojen alhaisesta varauksesta.

Logitechin mukaan Wireless Touchpad tulee myyntiin syyskuun aikana 49 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

 

Leave a Reply