Huawei U8800 – älypuhelin myyntiin Suomessa

Elisa tarjoaa asiakkailleen Suomen kattavimman Android-älypuhelimien valikoiman. Valikoima täydentyy entisestään, kun myyntiin tulee ensimmäisenä Pohjoismaissa myyntiin Huawei U8800 -puhelin.

Huawei U8800 on 3,8 tuuman kosketusnäytöllä varustettu monipuolinen älypuhelin, jossa on viimeisin Android 2.2 Froyo -ohjelmistoversio. Huawei U8800 sijoittuu osaksi edullisten älypuhelimien kategoriaa.
Elisa jatkaa myös edullisten älypuhelin- ja liittymäpakettien tuomista joulumarkkinoille. Huawei U8800 paketoidaan Saunalahden Norppa+ -puhelinliittymään ja Mobiililaajakaista Miniin (384 kbit/s) yhteishintaan 12,90 euroa kuukaudessa. Mobiililaajakaista Mini sisältää rajoittamattoman määrän datasiirtoa. Huawei U8800 on SIM-lukitsematon, ja sen voi halutessaan hankkia myös ilman liittymää.

– Android-käyttöjärjestelmä valloittaa maailmaa ja on saavuttanut sekä laitevalmistajien että käyttäjien suosion.  Android-puhelimiin saa mahtavan valikoiman ilmaisia tai muutaman euron hintaisia sovelluksia, joiden avulla jokainen käyttäjä voi räätälöidä puhelimensa juuri sellaiseksi kuin itse haluaa, kertoo liittymäliiketoimintajohtaja Panu Lehti Elisalta.

– Suosituimpia älypuhelinsovelluksia ovat tällä hetkellä Facebook, Twitter ja muut yhteisöpalvelut sekä sähköposti ja navigointi. Myös suomalaisten sovellusten määrä kasvaa koko ajan. Pelit, uutispalvelut ja erilaiset arkipäivää helpottavat sovellukset yleistyvät nopeaa vauhtia.

Huawei U8800 tulee myyntiin verkkokauppaan www.saunalahti.fi 2.12.2010 alkaen sekä Elisa Shopitiin viikolla 49

Leave a Reply