Elisa varautui saatavuusongelmiin hankkimalla ison erän ZTE Bladeja

Älypuhelinten valtava kysyntä asettaa suomalaisen Elisan mukaan haasteita laitteiden saatavuudelle. Yhtiö halusi kuitenkin varata riittävästi ZTE Blade älypuhelimia.

“Saatavuusongelmat ovat vaivanneet yleisesti kosketusnäytöllisiä älypuhelimia. Kysyntä on ylittänyt valmistajien ja myyjien odotukset maailmanlaajuisesti tänä syksynä. Olemme varautuneet kysyntään hankkimalla ZTE Blade -älypuhelimia jouluksi toivottavasti riittävän määrän,” selvittää Panu Lehti Elisasta.
Elisa ilmoittaa, että se tuo Saunalahti-brändillä Android-älypuhelinvalikoimaansa ZTE Bladen ja paketoi sen rajoittamattoman mobiililaajakaistaliittymän kanssa joulumarkkinoiden houkuttelevimmaksi paketiksi.
ZTE Bladessa kosketusnäytöllisen Android-älypuhelimen hinta-laatusuhde on huippuluokkaa ja juuri hinnoittelu tuo sen kaikkien kuluttajien ulottuville. Android-käyttöjärjestelmän lisäksi puhelimessa on usean sormen zoomausta tukeva kosketusnäyttö, 5 megapikselin kamera ja jopa 7.2 Mbps tiedonsiirtonopeuden mahdollistava HSDPA-modeemi.
Pieni kuukausihinta
Saunalahden periaatteena on taata jokaiselle suomalaiselle edullinen liittymä. Sen mukaisesti Saunalahti paketoi ZTE Bladen, Norppa+-puhelinliittymän ja mobiililaajakaista Nopsan joulumarkkinoille houkuttelevaan yhteishintaan 6,90 euroa kuukaudessa. Saunalahdelta saatava ZTE Blade on sim-lukitsematon, ja sen voi hankkia myös ilman liittymää.
“Mielestämme edullinen liittymä on jokamiehenoikeus. Erittäin houkutteleva mobiililaajakaistatarjous ilman nopeus- ja tiedonsiirtorajoituksia tekee ZTE Bladesta todellisen jokamiehen Android-puhelimen.  Android-puhelimiin saatavien kymmenien tuhansien ilmaisten tai muutaman euron hintaisten sovellusten avulla jokainen käyttäjä voi räätälöidä puhelimensa juuri itselleen sopivaksi,” Lehti kertoo.
“Suosituimpia sovelluksia ovat tällä hetkellä Facebook, Twitter ja muut yhteisöpalvelut sekä sähköposti ja navigointi. Myös suomalaisten sovellusten määrä kasvaa koko ajan. Pelit, uutispalvelut ja erilaiset arkipäivää helpottavat sovellukset ovat yleistymässä nopeaa vauhtia. Suomalaisista sovelluksista menestystä maailmalla on saanut mobiilipeli Angry Birds.

 

Leave a Reply